Om

Hotellweb.no skal være en plass du kan komme for å sammenligne hotellpriser. Vi tilbyr en tjeneste som sammenligner priser på hotell fra flere nettsider slik at det blir enklere for deg og finne best hotell til best mulig pris. Vi ønsker også å inspirere til reise gjennom artikler på denne nettsiden samt innlegg i sosiale medier.

Vi selger ikke billetter / bestillinger / etc. Vår nettside lar deg kun søke etter reiseprodukter, men du betaler direkte til våre partnere på deres nettsider. Derfor, hvis du har spørsmål, forslag eller serviceforespørsler, vennligst send dem direkte til vår partner. Alle omtaler av våre partnere, inkludert deres varemerker og logoer, er kun laget for informasjonsformål.

Vi anbefaler ingen billetter/bestillinger fremfor andre billetter/bestillinger. Vi tilbyr sammenligningsverktøyet og informasjonen vi samler inn fra våre partnere. Alle avgjørelser er dine.

Vi anbefaler ikke en partner fremfor en annen partner. Samme grunn som ovenfor.

Les gjennom Vilkår og betingelser samt Personvern og Cookies som gjelder for prissammenligningstjenesten afor hotell.

Annonsere?

Ønsker du å annonsere på denne siden vennligst ta kontakt på post@hotellweb.no så diskuterer vi mulighetene for et samarbeid.